Bárány adoptáló, elfogadtató spray – Segítség a bárány felneveléséhez

Raktárkészlet: VAN
Bárány adoptáló, elfogadtató spray – Segítség a bárány felneveléséhez

FIGYELEM! A TERMÉK A GYÁRTÓ ÁLTAL KEVÉS- ÉS SPECIÁLIS HAJTÓGÁZZAL LETT FELTÖLTVE ÉS ÍGY KERÜL FORGALOMBA! EZÉRT A HATÉKONY PERMETEZÉS ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, HOGY TÁROLJA  A FLAKONT SZOBAHŐMÉRSÉKLETEN, 20 és 26 °C között. HASZNÁLAT ELŐTT HOSSZAN ÉS ALAPOSAN RÁZZA FEL!

A hűvös istállóban történő tárolás miatt a spray gyengén, vagy egyáltalán nem permetezhető ┬ AMI NEM JELENTI  A TERMÉK MINŐSÉGI- VAGY MENNYISÉGI ROMLÁSÁT, CSÖKKENÉSÉT! Kérjük, hogy ezen információk ismeretében vásároljanak. KÖSZÖNJÜK! Bővebb információért hívjanak bizalommal: +36704244421

Termék leírása: 

A Nettex pézsma spray semlegesíti a természetes juh- és bárányszagokat, hogy kiküszöbölje az elutasítást az adaptálás során. Az aromás olajok tudományos keverékét úgy tervezték, hogy elfedje a befogadandó bárány természetes illatát, elnyomja az anyajuh szaglását és csökkentse az anyajuh természetes ösztönét a bárány elutasítására. A pézsma spray nagyobb esélyt ad a sikeres örökbefogadásra, vagy elfogadásra.

3 854 Ft + ÁFA = 4 895 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Használati útmutató:

Használat előtt alaposan rázza fel a flakont. Permetezze be a bárányt fejtől a farkáig, ügyelve arra, hogy elkerülje a szemet. Abban az esetben, ha az anyajuhnak két báránya lesz felnevelve, hasznos lehet mindkét bárány permetezése. Permetezze be az anyajuh fejét és orrát, ügyelve arra, hogy elkerülje a szemet. A termék használatát a szokásos bárány-örökbefogadási technológiával együtt kell végrehajtani.

 

FIGYELEM! A TERMÉKET TÁROLJA SZOBAHŐMÉRSÉKLETEN! AZ ISTÁLLÓBAN MEGDERMED ÉS NEM LEHET KIFÚJNI A FLAKONBÓL! A TERMÉK SZOBAHŐMÉRSÉKLETRE MELEGÍTVE ÚJRA HASZNÁLHATÓ

Segítségért hívja: +36 70 424 4421 telefonszámot.

Származási ország: Anglia

Adatok
Brand
Nettex
Raktárkészlet
VAN
Vélemények
Webáruház készítés
Paylike