Körmözőszer / Sántázószer – házi készítésre 1kg

Körmözőszer / Sántázószer – házi készítésre 1kg
Körmözőszer / Sántázószer – házi készítésre 1kg
Körmözőszer / Sántázószer – házi készítésre 1kg
Körmözőszer / Sántázószer – házi készítésre 1kg

FIGYELEM! IDEGEN FORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ ANYAGOK HASZNÁLATÁÉRT NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET!
Az összetevőket CSAK SZABAD LEVEGŐN ÉS CSAK A VIDEÓBAN BEMUTATOTT SORRENDBEN KEVERJE ÖSSZE! AZ ÖSSZETEVŐK KEVERÉSE KÖZBEN GÁZ- ÉS HŐ KÉPZŐDHET!
GYERMEKEKTŐL ÉS HÁZIÁLLATOKTÓL TÁVOL TARTANDÓ!
A Csomag tartalma:
30-35 dkg ZnSO4 · 7H2O (cink-szulfát heptahidrát);
30-35 dkg CuSO4 x 5H2O (réz-szufát pentahidrát, v. rézgálic);
30-35 dkg Ca(OH)₂ (kalcium-hidroxid, v. mészhidrát, v. “előoltott” mész) 1 db vegyszer-álló műanyag tégelyben
1x vegyszer-álló műanyag keverőtégely tetővel, amiben az elkészült anyag tárolható és egy erős fejű fogkefével könnyen kijuttatható belőle a szer.
A tégelyek mérete és formája a beszerzésből adódóan változhatnak!
Minden termékünk jól használható és praktikus, kipróbált eszköz.

A környezettudatos műanyag-felhasználás érdekében 2024-től egy tégelybe csomagolva küldjük a három komponenst. Külön kérésre külön tégelyekben is rendelhető, felár ellenében. 

3 142 Ft + ÁFA = 3 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Részletek

Nézze meg a szer kikeverése előtt a használati videónkat!
Ha a kikeveréssel kapcsolatban kérdése lenne, hívjon minket telefonon a non-stop vonalunkon: +36704244421

Használati útmutató:

Az összetevőket tároljuk szárazon a felhasználás előtt. Ha külön tégelyében kértük az összetevőket, akkor a vegyületek összekeverését kezdjük a réz-szulfáttal és a másik két vegyületet azonos 1:1:1 arányban keverjük hozzá. Vigyük a keveréket szabad levegőre és ott folytassuk a munkát! Keverjünk hozzá egy kevés vizet, hogy a keverék túró állagú legyen. Ha sűríteni kell, akkor azt mindig a “fehér” összetevőkkel tegyük. A paszta további keverését mindenképpen fém falú edényben végezzük.

Amikor már homogén krémszerű pasztánk van, adjunk hozzá háztartási HYPO-t. Soha ne hajoljunk az edény fölé! Figyelem, ennél a lépésnél maró gáz - és hő fog termelődni! (Ezért is fontos, hogy fém edényben keverjük, a szabad levegőn)

Annyi Hypo-t adjunk hozzá körülbelül, mint a hozzáadott víz mennyiségének egyharmada. A Hypo-t apránként adagoljuk gyors keverés mellett! Sűrű, tejföl állagához hasonló pasztát kell kapnunk. A keverékünk a Hypo hozzáadása után “lassan forrni kezd”, ami kisebb mértékű habzást eredményez. A pezsgéstől lyukacsos, habos krémet kapunk, amely keverék rövidesen “megnyugszik” és ha már nem pezseg, akkor már dolgozhatunk is vele.

Ha a Hypo adagolása közben a keverék "megég" és sötét színű, vagy fekete lesz, ez a használhatóságán nem változtat! Kiválóan használható és hatékony!

Kezelés után a várakozási idő: 0 nap.

Farmer Starter tipp: Használjunk régi, durvább fogkefét a szer patára történő felviteléhez. Dörzsöljük be erősen a körmöt és a körmök közötti bőrt is! Vágott-, szúrt-, vagy egyéb nyílt sebre soha ne használja! 

“Büdös sántaság” esetén is használható!


Felhasználás előtt nézze meg:

Vélemények
Webáruház készítés
Paylike