Kullancs csipesz

Kullancs csipesz
Termék leírása:
- Kullancs csipesz 11cm
- Anyaga: Rozsdamentes acél
- Rugós csipesz, hajlított szárheggyel
A bőrbe fúródott kullancsot mielőbb el kell távolítani!

Ismerje meg a kullancs táplálkozását:
A kullancs az első órákban csak szív: először nyiroknedvet, majd vért is. Kezdetben csak a kullancs szájszervén levő szennyeződés, illetve az érzéstelenítésre és a véralvadás gátlására használt nyálban található néhány baktérium, vírus kerülhet a szervezetbe.
A veszély négy óra után ugrásszerűen nő. A kullancs ekkor éri el a kapilláris ereket, falukat átvágja és a kiáramló vér megalvadását gátolva közvetlen kapcsolatba kerül áldozata érrendszerével

Csipesz használata:
Mutató és hüvelykujjal fölhúzva a fémhengert az eszköz két szára szétnyílik, és alkalmassá válik a kullancs megragadására anélkül, hogy potrohát összepréselné.
A szárakkal körbekerített kullancsra a fém hengert óvatosan kell visszaengedni úgy, hogy a csipesz hegyével a kullancs kemény, feji részét a bőrfelszín alatt vagy annak közvetlen közelében megfogja. Így elkerülheti, hogy a kullancs lágy potrohának összenyomásával a fertőzött anyagot a nyílt bőrsebbe préselje.
A csipesszel rögzített kullancsot forgassa körbe! Bármelyik irányba! - HA UJJAL, KÖRÖMMEL.. stb. PRÓBÁLJUK MEG ELTÁVOLíTANI A BŐRBE JUTOTT vérszívót, akkor minden ügyességünk ellenére megnyomhatjuk a kullancs potrohát, és annak fertőzött béltartalmát a bőrsebbe, a saját testünkbe, érrendszerünkbe préselhetjük.
1 409 Ft + ÁFA = 1 790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Vélemények
Vélemények
Webáruház készítés
Paylike