Speedrite 500 villanypásztor tápegység

Raktárkészlet: Rendelhető
Speedrite 500 villanypásztor tápegység

FIGYELEM! A TERMÉK A MEGRENDELÉST KÖVETŐEN 2-3 HÉTEN BELÜL KERÜL KISZÁLLÍTÁSRA! KÉRJÜK, HOGY HÍVJON MINKET TELEFONON, MIELŐTT PÉNZT UTALNA NEKÜNK! +36704244421

Kiváló választás az udvar, a kapubeálló de akár nagyobb kert bekerítésére a házőrző korlátozásának céljából.

47 205 Ft + ÁFA = 59 950 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
  • Vezetékhossz: 5 km
  • Kimenő energia: 0.5 J
  • Cyclic Wave® működés
  • Bi-Polar® technológia

Letölthető használati utasítás

Speedrite villanypásztor prospektus

Speedrite 500 villanypásztor tápegység – teljesítmény kedvező áron

 

A Speedrite 500 villanypásztor tápegység egy viszonylag kisebb teljesítményű berendezés, amely ennek megfelelően kedvező áron beszerezhető. Azonban nem kell attól tartani, hogy nem képes ellátni a feladatát, hiszen akár 5 kilométeres vezetékhosszúságot is képes üzemeltetni.

A Speedrite 500 villanypásztor tápegység tökéletesen alkalmas akár nagyobb kertek körbekerítésére is, így képes a háziállatok benntartására. Nagyobb állatok mellé azonban nem javasolt, tehát például egy legelő körbekerítéséhez már érdemes nagyobb teljesítményű berendezést vásárolni, amelyek szintén megtalálhatóak kínálatunkban, az összes, egy villanypásztor-rendszer kiépítéséhez szükséges kellékkel együtt. A Speedrite 500 villanypásztor tápegység elegendő teljesítményt nyújt, és kedvező áron szerezhető be, így, ha Ön egy kisebb terület védelmére szeretne villanypásztort telepíteni, ez a tökéletes választás!

Adatok
Brand
Speedrite
Raktárkészlet
Rendelhető
Vélemények
Webáruház készítés
Paylike