Speedrite 6000i villanypásztor tápegység

Raktárkészlet: Rendelhető
Speedrite 6000i villanypásztor tápegység

FIGYELEM! A TERMÉK A MEGRENDELÉST KÖVETŐEN 2-3 HÉTEN BELÜL KERÜL KISZÁLLÍTÁSRA! KÉRJÜK, HOGY HÍVJON MINKET TELEFONON, MIELŐTT PÉNZT UTALNA NEKÜNK! +36704244421

Speedrite 6000i dual (220V / 12V) távirányítható villanypásztor tápegység max. 60 km vezetékhosszra, 6,0 J kimenő energiával, LCD-kijlezővel, Cyclic Wave működéssel és Bi-Polar technológiával. (A távirányító külön rendelhető) Ajánljuk sertéstelepeknek az Afrikai Sertéspestis elleni járványvédelemhez.

157 076 Ft + ÁFA = 199 487 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
  • Vezetékhossz: 60 km
  • Kimenő energia: 6.0 J
  • Cyclic Wave® működés
  • Bi-Polar® technológia
  • Távirányítóval is vezérelhető (a távirányító nem tartozék)

Letölthető használati utasítás

Speedrite villanypásztor prospektus

Speedrite 6000i villanypásztor tápegység kényelmi funkciókkal

Speedrite 6000i villanypásztor tápegység extra funkciókkal, a nagyobb területek védelme érdekében.

Speedrite 6000i villanypásztor tápegység a kifejezetten nagy méretű területek védelmét láthatja el, de abban az esetben is érdemes ezt a típust választani, ha több szomszédos területet kell védeni.

Speedrite 6000i villanypásztor tápegység akár 60 kilométer hosszúságú vezetéket lát el 6 J kimenő energiával, amelyet hálózatról kap. A berendezés csupán abban különbözik a Speedrite 6000 villanypásztor tápegységtől, hogy egy kis méretű LCD kijelzővel látták el, illetve akár távirányítóval is vezérelhető, amely külön vásárolható meg. E kényelmi funkciók megkönnyítik a kezelését, a költségtöbblet pedig elhanyagolható, ezért érdemes megfontolni a beszerzését.

Adatok
Brand
Speedrite
Raktárkészlet
Rendelhető
Vélemények
Webáruház készítés
Paylike