Tömegoltó fecskendő készlet 5 ml – Simcro Datamars

Tömegoltó fecskendő készlet 5 ml – Simcro Datamars
Rendelje meg, körülbelül 2 héten belül beszerezzük!  A termék jelenleg nincs raktáron! Ez a termék sertés, szarvasmarha számára ajánlott!
Tartozék a csomagban: tűk. 
Prémium minőségű tömegoltó fecskendő (juh, kecske részére a 2ml-es tömegoltó ajánlott), sertés, szarvasmarha részére.
24 990 Ft
Zu den Favoriten
Empfehlen
Drucken
Artikel vergleichen
Fragen zum Artikel
Beschreibung
Daten
Bewertungen
Beschreibung

A Simcro tömegoltó bármely dózis kiválasztása esetén megbízhatóan precíz adagolási pontosságot biztosít a felhasználónak még alacsony dózistérfogatoknál is.

Használata gyors, egyszerű, logikus.

Ezt a tömegoltó termékcsaládot kifejezetten a szarvasmarha- és sertéságazat számára tervezték, hogy jobb adagolási pontosságot és egyszerűbb használatot biztosítson nagyon alacsony mennyiségeknél is.

Az eszköz további előnye, hogy ergonómikus kialakításának és a csökkentett kézfesztávolságnak köszönhetően komfortos fogást biztosít hosszabb használat esetén is!  


Az injektor továbbfejlesztett szelepkonfigurációja biztosítja a pontos feltöltést és az adagolást bármely kiválasztott dózis esetén.

A teljesen rozsdamentes acél tű a termék hosszú élettartamáért és a könnyű tisztíthatóságáért felel-
A rendszerbe kerülő légbuborékokat a fecskendő könnyen kilöki magából – sőt, az injektor Forward Selectable konfiguráció csökkenti a buborékok kialakulásának esélyét a rendszerben és megkönnyíti azok eltávolítását, biztosítva az adagolás pontosságát és a kezelés hatékonyságát.

A tömegoltó a gyógyszeres palack teljes tartalmát felhasználja, így kizárható a  pazarlás.

 

Információk a gyártóról: 

A Simcro Ltd. a világszerte ismert DATAMARS vállalat részeként működik és az összes magasszintű tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyek a prémium minőségű állategészségügyi-, orvosi-, mezőgazdasági- és ezekhez kapcsolódó iparágak technológiai megoldásainak tervezésére, gyártására és szállítására vonatkoznak.

Származási ország: Svájc

Daten
Brand
DATAMARS – Simcro Ltd.
Bewertungen
WebShop System
paylike_hu