Tömegoltó fecskendő 2 ml Palacktartó NÉLKÜL – Simcro Datamars

-20%
Raktárkészlet: NINCS
 Tömegoltó fecskendő 2 ml  Palacktartó NÉLKÜL – Simcro Datamars
 Tömegoltó fecskendő 2 ml  Palacktartó NÉLKÜL – Simcro Datamars
 Tömegoltó fecskendő 2 ml  Palacktartó NÉLKÜL – Simcro Datamars
 Tömegoltó fecskendő 2 ml  Palacktartó NÉLKÜL – Simcro Datamars

Rendelhető termék! Beérkezés: megrendeléstől számított 2 hét

SIMCRO DATAMARS prémium tömegoltó 2 ml-es maximális dózissal, többször használható tűkkel, Lauer-Lock tű csatlakozással. Kifejezetten juh és kecsketartó gazdálkodóknak ajánljuk!

A műanyag palacktartó opcióként vásárolható hozzá. A műanyag palacktartó nélkül is tökéletesen használható a termék 100 ml-es palackig. 100 ml-es plack felett a használata kényelmetlen, de fizikai akadálya nincsen!

 

19 677 Ft + ÁFA = 24 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

15 740 Ft + ÁFA = 19 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Simcro tömegoltó bármely dózis kiválasztása esetén megbízhatóan precíz adagolási pontosságot biztosít a felhasználónak még alacsony dózistérfogatoknál is.

Használata gyors, egyszerű, logikus.

Ezt a tömegoltó termékcsaládot kifejezetten a kiskérődző- és sertéságazat számára tervezték, hogy jobb adagolási pontosságot és egyszerűbb használatot biztosítson nagyon alacsony mennyiségeknél is.

Az eszköz további előnye, hogy ergonómikus kialakításának és a csökkentett kézfesztávolságnak köszönhetően komfortos fogást tesz lehetővé – így akár egy napon át is kényelmesen lehet vele dolgozni, még a kisebb kezű személyek számára is!  

Az injektor továbbfejlesztett szelepkonfigurációja biztosítja a pontos feltöltést és az adagolást bármely kiválasztott dózis esetén.

A rendszerbe kerülő légbuborékokat a fecskendő könnyen kilöki magából – sőt, az injektor Forward Selectable konfiguráció csökkenti a buborékok kialakulásának esélyét a rendszerben és megkönnyíti azok eltávolítását, biztosítva az adagolás pontosságát és a kezelés hatékonyságát.

A tömegoltó a gyógyszeres palack teljes tartalmát felhasználja, így kizárható a  pazarlás.

Információk a gyártóról: 

A Simcro Ltd. a világszerte ismert DATAMARS vállalat részeként működik és az összes magasszintű tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyek a prémium minőségű állategészségügyi-, orvosi-, mezőgazdasági- és ezekhez kapcsolódó iparágak technológiai megoldásainak tervezésére, gyártására és szállítására vonatkoznak.

Származási ország: Svájc

Adatok
Brand
DATAMARS – Simcro Ltd.
Raktárkészlet
NINCS
Vélemények
Webáruház készítés
Paylike