Simcro datamars injector syringe – 2 ml set

-20%
Stock: Out of stock
Simcro datamars injector syringe – 2 ml set
Simcro datamars injector syringe – 2 ml set
Simcro datamars injector syringe – 2 ml set
Simcro datamars injector syringe – 2 ml set
5-piece set. With bottle mount.
Simcro Datamars premium injector syringe – 2 ml set
24 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

19 990 Ft
Out of stock
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Opinions
Details

A Simcro tömegoltó bármely dózis kiválasztása esetén megbízhatóan precíz adagolási pontosságot biztosít a felhasználónak még alacsony dózistérfogatoknál is.

Használata gyors, egyszerű, logikus.

Ezt a tömegoltó termékcsaládot kifejezetten a kiskérődző- és sertéságazat számára tervezték, hogy jobb adagolási pontosságot és egyszerűbb használatot biztosítson nagyon alacsony mennyiségeknél is.

Az eszköz további előnye, hogy ergonómikus kialakításának és a csökkentett kézfesztávolságnak köszönhetően komfortos fogást tesz lehetővé – így akár egy napon át is kényelmesen lehet vele dolgozni, még a kisebb kezű személyek számára is!  

Az injektor továbbfejlesztett szelepkonfigurációja biztosítja a pontos feltöltést és az adagolást bármely kiválasztott dózis esetén.

A rendszerbe kerülő légbuborékokat a fecskendő könnyen kilöki magából – sőt, az injektor Forward Selectable konfiguráció csökkenti a buborékok kialakulásának esélyét a rendszerben és megkönnyíti azok eltávolítását, biztosítva az adagolás pontosságát és a kezelés hatékonyságát.

A tömegoltó a gyógyszeres palack teljes tartalmát felhasználja, így kizárható a  pazarlás.

Információk a gyártóról: 

A Simcro Ltd. a világszerte ismert DATAMARS vállalat részeként működik és az összes magasszintű tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyek a prémium minőségű állategészségügyi-, orvosi-, mezőgazdasági- és ezekhez kapcsolódó iparágak technológiai megoldásainak tervezésére, gyártására és szállítására vonatkoznak.

Származási ország: Svájc

Info
Brand
DATAMARS – Simcro Ltd.
Stock
Out of stock
Opinions
WebShop System
paylike_hu