Programozható vad- és seregélyriasztó gázágyú GPS/GSM vezérléssel

Programozható vad- és seregélyriasztó gázágyú GPS/GSM vezérléssel
Programozható vad- és seregélyriasztó gázágyú GPS/GSM vezérléssel
Programozható vad- és seregélyriasztó gázágyú GPS/GSM vezérléssel
Programozható vad- és seregélyriasztó gázágyú GPS/GSM vezérléssel

Az NK57-es típusú propán gázágyú használatával távoltarthatja a madarakat, vadakat a gyümölcsösétől, halastavaitól, veteményesétől, mezőgazdasági tábláitól. Tovább a beépített GSM modulnak köszönhetően távolról is vezérelheti bármikor egy hívással vagy akár egy sms -el is. Ezen kívül még egy GPS modullal is el van látva melynek köszönhetően a lopás elleni védelem is megoldott.

137 787 Ft + ÁFA = 174 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A gázágyú propán- vagy butángázzal működik, melynek köszönhetően igen hangos detonáció érhető el, és így a madarak, illetve a vadállatok elriasztásával megvédheti a termést, illetve a halastavait. A beüzemelést követően 4 programhely áll rendelkezésre, amelyek szabadon konfigurálhatók a célnak megfelelően.

A detonációk, illetve a detonációk közötti szünetek beállíthatók mind a 4 programban. A detonációkat ciklusokba szervezhetjük a percenkénti detonációtól a óránkénti robbanásokig. A detonáció hangereje szintén szabályozható a gáztöltési idő módosíthatóságának köszönhetően 90-től 140 decibelig.

A védhető terület nagysága 2-4 hektár között változhat, ez nagymértékben függ a termés és a talaj típusától, a domborzati viszonyoktól és az időjárástól is.

A gázágyú működése a propán-propánbutángáz és levegő megfelelő elegyének való időzített begyújtásával éri el a maximális hanghatást.

Az időzített működéséről többek között egy mikroprocesszoros vezérlő gondoskodik, aminek köszönhetően Ön egy grafikus kijelzőn keresztül könnyedén beállíthatja a kívánt üzemi paramétereket.

Akár a többszörös (multi) időzítéstől egyszeres (normál) időzítésig.

Beépített GSM modulnak köszönhetően bármikor aktiválhatja a készüléket egy telefonhívással, vagy akár SMS –el. A GSM egység vezérlésé egyedi telefonszámokra konfigurálható, melyben megadhatjuk, hogy a készüléket mely telefonszámokról vezérelhetik. A készüléket használhatjuk program, program + GSM, vagy csak GSM vezérlésben is.

GSM modul nyújtotta további lehetőségek:

 • SMS vezérlés, életjel SMS nélkül
 • SMS vezérlés, 24 órás életjel SMS
 • SMS vezérlés, hetente életjel SMS
 • SMS vezérlés, 2 hetente életjel SMS
 • SMS vezérlés, havonta életjel SMS
 • Hívásvezérlés, életjel SMS nélkül
 • Hívásvezérlés, 24 órás életjel SMS
 • Hívásvezérlés, hetente életjel SMS
 • Hívásvezérlés, kéthetente életjel SMS
 • Hívásvezérlés, havonta életjel SMS
 • Állapot lekérdezés SMS -el

A GPS Modul nyújtotta előnyök között szerepel, a lopás elleni védelem. A rendszer már akkor is riasztást ad a tulajdonos részére, ha a készüléket elmozdítják a helyéről, így nem csak a készülék hűlt helyének felismerése utána kezdhetünk neki a megkersésének, hanem már az eltulajdonítás pillanatában intézkedni tudnunk.

Adatok
Brand
Speedrite
Vélemények
Webáruház készítés
Paylike