Híreink

Jelölő kréták, spray-k, teljes árlista és a sztár kolosztrum

2021.06.20 14:52
Jelölő kréták, spray-k, teljes árlista és a sztár kolosztrum

 

Hírlevelünkben a Farmer Starter webáruház újdonságaira szeretnénk felhívni partnereink figyelmét. Csatolva küldjük teljes termékpalettánk árlistáját. 

 

 

 

 

 

 

 



Kedves Gazdálkodó Társunk!

Hírlevelünkben a Farmer Starter webáruház újdonságaira szeretnénk felhívni partnereink figyelmét. Csatolva küldjük teljes termékpalettánk árlistáját. 

Artablazat_www.farmerstarter.hu.pdf

Kedvező árakon – némely termékek esetében az országban a legolcsóbban – kínáljuk a RAIDEX állatjelölő krétákat, Spray-ket és a fertőtlenítő, sebkezelő kék Spray-t is. 
Teljes kínálatunk azonnal, raktárkészletről elérhető és ITT tekinthető meg: 
https://farmerstarter.hu/sct/191091/Allattenyesztes-allattartas-szakmai-termekei

Sok más praktikus eszköz mellett elkezdtük az UKAL termékek forgalmazását, ezért a francia vállalat bármely termékére azonnal árajánlatot tudunk adni – legyenek ezek villanypásztorok, itató berendezések, kamera rendszerek, vagy egyéb bármely az állattartáshoz szükséges apróbb eszközök. 
A teljes UKAL állattenyésztési termék-kínálatot ide kattintva tudja megtekinteni:
https://www.ukal-elevage.com/en/

Júniustól már forgalmazzuk a STURDY írországi vállalat állattenyésztéshez kapcsolódó termékeit is, amelyek közül készletes termékünk a Bárány- és gida itató berendezés.
https://farmerstarter.hu/spd/2106042/Sturdy-Barany-es-Gida-itato-berendezes

Az első készletek gyors fogyása után még több raktárról elérhető bárány kolosztrummal és kolosztrum alapú mikrotablettával készültünk fel a következő ellési szezonra. Öröm látni, ahogy a juhtartók felfedezik a kolosztrum gazdasági jelentőségét és egyre többen tartanak otthon báránymentő tartalékot! Rendelje meg, hogy ne a hasmenés vigye el a profitot!
https://farmerstarter.hu/Mayo-Healthcare-Premium-Barany-Kolosztrum-500-g

Sztártermékünk továbbra is a Farmer Starter Juh, kecske körmölő székünk, amelyet májustól Ausztriába és Németországba is sikeresen értékesítünk.
https://farmerstarter.hu/Farmer-Starter-Juh-kecske-kormolo-kezelo-szek-2.0-verzio
A körmölő székből még körülbelül 10 db készletes termék elérhető a régi áron, ezt követően sajnos jelentős áremelésre kényszerülünk az acél alapanyag eszement drágulása miatt.

Jelenleg AMM, netto árakkal dolgozó vállalkozás vagyunk, így egy termék kivételével (Campagnola Speedy elektromos körmölő olló, ehhez a hivatalos gyári forgalmazó biztosít garanciát és Áfás számlát) AMM netto számlát állítunk ki vásárlóink számára – és értelemszerűen nem számítjuk fel az Áfá-t a termékeinkre. 

Gazdálkodó társainknak ezúton is köszönjük szépen megrendeléseiket, amelyek nélkül nem tudtuk volna kezdő vállalkozásunk termékpalettáját ilyen szépen felfejleszteni.

Bízunk benne, hogy továbbra is a Gazdától a gazdáknak elvet követve, a mi kipróbált, bevált eszközeinket választják!

Újabb termékek importjával kapcsolatosan továbbra is várjuk ötleteiket, kéréseiket!
Eredményes gazdálkodást és jó egészséget kívánok a Kovács Házaspár és a Farmer Starter webáruház csapatának nevében:

Kovács-Igric Dominika
állattenyésztő mérnök, gazdálkodó
+36704244421
info@farmerstarter.hu
www.farmerstarter.hu

Webáruház készítés
Paylike