Híreink

Kedvezményes jegy az EuroTier-re

Alábbiakban küldjük partnerünk invitálását az EuroTier kiállításra. A meghívóban kedvezményes belépőjegyre jogosító kódokat talál, amelyeket érdemes kihasználni! 

2022.11.04 09:00
Kovács-Igric Dominika
Ellenőrző lista ellési szezonra
Sokunknál potyognak már a bárányok, de számtalan gazdálkodónál csak decemberben kezdődnek majd az ellések.
A legjobb, amit ilyenkor tehetünk, ha felkészülünk a szezonra és ellenőrizzük a gyógyszeres szekrényt, hogy minden készen áll-e a bárányok fogadására.
Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Hódmezővásárhelyen

Az Alföldi Állattenyésztési És Mezőgazda Napok alkalmával először állított ki a Farmer Starter webáruház Hódmezővásárhelyen. Az ország legfiatalabb állattenyésztési webáruháza nagy sikert könyvel el a kiállítás három napja alatt, ugyanis több száz szakmai érdeklődővel sikerült megismertetni a Farmer Starter eszközöket.

Találkozzunk Hódmezővásárhelyen, az Alföldi Állattenyésztési Napokon!

Szeretettel várjuk 2021. szeptember 23-25. között Hódmezővásárhelyen az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon, ahol a Farmer Starter webáruház kiállítóként vesz részt a "B" szektorban!

MEGNYÍLT A PÁLYÁZAT ÁLLATTARTÓ TELEPEK SZÁMÁRA

Megnyílt VP2-4.1.1.-20 kódszámú „Állattartó telepek fejlesztésének támogatása” című pályázati kiírás.

Bevezető kép forrása: Pixabay

Ingyenes kiszállítás, demó lehetőség és ÁRLISTA

 

Júliusban és Augusztusban ingyenes kiszállítási napokat tartunk 15.000.- Forint feletti előrendelések esetében Borsod-, Jász-Nagykun-Szolnok-, Heves-, Pest-, Fejér-, Somogy-, Veszprém-, Győr-Moson-Sopron megyékben.

Jelölő kréták, spray-k, teljes árlista és a sztár kolosztrum

 

Hírlevelünkben a Farmer Starter webáruház újdonságaira szeretnénk felhívni partnereink figyelmét. Csatolva küldjük teljes termékpalettánk árlistáját. 

Mayo Healthcare Prémium Bárány Kolosztrum

Örömmel jelentjük be, hogy 2021 áprilisától – kizárólag nálunk – Magyarországon is elérhető az írországi Mayo Healthcare Prémium Bárány Kolosztrum különböző kiszerelésekben! A külföldről rendelhető lehetőségeknél jóval olcsóbb árakon kínáljuk a bárány kolosztrumot, amelyet az info@farmerstarter.hu email címen, vagy telefonon rendelhet meg – és rövidesen megvásárolhatja a webáruházunkban is.

Webáruház készítés
Paylike