Híreink

Találkozzunk Hódmezővásárhelyen, az Alföldi Állattenyésztési Napokon!

2021.09.20 13:51
Találkozzunk Hódmezővásárhelyen, az Alföldi Állattenyésztési Napokon!

Szeretettel várjuk 2021. szeptember 23-25. között Hódmezővásárhelyen az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon, ahol a Farmer Starter webáruház kiállítóként vesz részt a "B" szektorban!

Kedves Gazdálkodó Társunk!

Szeretettel várjuk 2021. szeptember 23-25. között Hódmezővásárhelyen az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon, ahol a Farmer Starter webáruház kiállítóként vesz részt a "B" szektorban, a mellékelt térképen megjelölt helyen.

A kiállítás védettségi igazolvány nélkül látogatható!

További információkat az alábbi weboldalon talál: http://www.allattenyesztesinapok.hu/

 

Büszkén készülünk a Farmer Starter webáruház első kiállítására, ahol az Alföldi Állattenyésztési Napok Termékdíj Pályázatán elismerő oklevéllel kitüntetettFarmer Starter Juh, kecske körmölő székünket és új gépcsaládunkat, a Hoof Boss körmölő és csülökápoló gépeketis meg lehet ismerni és ki lehet próbálni.

A Hoof Boss csülökápoló és körmölő készletek gazdálkodók-, állattartók-, lovasok, groomerek, állatorvosok-, vagy hivatásos csülökápoló szakemberek számára egyaránt hasznos eszközök. A Hoof Boss körmölőgépeket professzionális munkavégzésre tervezték az Egyesült Államokban, így kelt életre ez a világon egyedülálló márka- és termékcsalád. 

A Hoof Boss körmölő készletek hivatalos forgalmazója a Farkas Falka Kft. és a www.farmerstarter.hu webáruház.

A körmölőgépek megalkotásakor a gyártó azon célokat tartotta szem előtt, hogy a patás haszonállatok és hobbiállatok hasznos élettartamát meghatározó paták és lábvégek ápolására még nagyobb hangsúlyt fektessenek a gazdák és a körmölés egyszerűbb, könnyebb, biztonságosabb legyen mindenki számára.

Kis gyakorlás után a géppel minden gazda sérülésmentesen, biztonságosan, könnyen és gyorsan körmölheti az állományát. 

A Farmer Starter webáruházban elérhető Állattenyésztési szakmai termékeit igyekszünk teljes egészében felvonultatni és bemutatni a rendezvényen.

Mindhárom nap alatt kipróbálhatják az érdeklődők a Campagnola Speedy elektromos körmölő metszőollót – és ha meggyőzte gazdatársunkat a gyors és profi vágási teljesítmény, akkor a vásárlásra is lehetőséget biztosítunk.

STURDY írországi vállalat gida és bárányitató berendezéseit is testközelből megismerhetik a látogatók. 

A helyszínen a bankkártyás fizetés is lehetséges.

Jöjjön el egy személyes beszélgetésre, legyen a vendégünk egy finom kávéra!

Nagy szeretettel várjuk!

Gazdatársi üdvözlettel a Farmer Starter Csapat nevében,

Kovács-Igric Dominika
tulajdonos, állattenyésztő mérnök
+36704244421


Webáruház készítés
Paylike